ΥΛΙΚΑ
MISKO Σπαγγέτι Protein
400 γρ. Σπαγγέτι Protein MISKO
80 γρ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
200γρ. Μπρόκολο, σε μικρά μπουκετάκια
200γρ. Γαρίδες, χωρίς κεφάλι
1 κ.σ. πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
1 κ.ς. μπούκοβο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μέχρι να είναι al dente.
Όση ώρα βράζουν τα Σπαγγέτι Protein MISKO, σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σκόρδο. Όταν χρυσίσει, προσθέτουμε το μπρόκολο και σοτάρουμε για 8 λεπτά.
Προσθέτουμε τις γαρίδες και σοτάρουμε μέχρι να πάρουνε χρυσαφένιο χρώμα για περίπου 4 λεπτά.
Προσθέτουμε πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και ξύσμα λεμόνι.
Προσθέτουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μαζί με λίγο από το νερό στο όποιο έβραζαν, και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η μακαρονάδα.
Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και το μπούκοβο και σερβίρουμε.
https://www.misko.gr/syntages/spaggeti-me-mprokolo-kai-garides-psites-me-skordo-kai-mpoukovo/