Σπύρος Ράτης: “Κάναμε παρεμβάσεις με σκοπό την καλυτέρευση των συνθηκών της καθημερινότητας τόσο των μαθητών όσο και των καθηγητών”

Για τις εργασίες συντήρησης, του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου, Αγίων Θεοδώρων μας ενημερώνει με ανάρτησή του ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης :

“Τα σχολεία είναι μικρές κοινωνίες. Αποτελούν πηγές γνώσεων για τα παιδιά, όχι μόνο σε μορφωτικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο!

Οι παρεμβάσεις μας, είχαν σκοπό την καλυτέρευση των συνθηκών της καθημερινότητας τόσο των μαθητών όσο και των καθηγητών, ώστε να μπορέσουν να εκτελέσουν οι τελευταίοι, χωρίς παρεμβολές, το λειτούργημά τους!

Αποκαταστήσαμε την ομαλή λειτουργία του κτιρίου, εξασφαλίσαμε την άνετη χρήση του και πιστεύουμε ότι επαναφέραμε το αίσθημα ασφάλειας σε όλους!

Συγκεκριμένα, ανακαινίσαμε τις τουαλέτες του κτιρίου, αντικαταστήσαμε τα κουφώματα που είχαν καταστραφεί, αλλάξαμε υαλοπίνακες, ενώ πραγματοποιήσαμε ελαιοχρωματισμούς εξωτερικά του κτιρίου. Διορθώθηκαν οι φθορές στις κτιριακές εγκαταστάσεις όπου ήταν απαραίτητο, συντηρήθηκε ο προαύλιος χώρος ενώ αντικαταστάθηκαν και τέσσερις μπασκέτες.

Το συνολικό κόστος των εργασιών ανέρχεται στα 150.000 .€.

Καλή και δημιουργική χρονιά!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ