Στα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει και στην Κορινθία η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης

Στα μέσα του Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης και στην Κορινθία. Σύμφωνα με ανθρώπους του κλάδου η τιμή του αναμένεται να είναι χαμηλότερη κατά 26 λεπτά, συγκριτικά με τον περσινό Οκτώβριο. Έτσι τουλάχιστον  αναμένεται να ξεκινήσει με βάση τις σημερινές τιμές και υπό την προϋπόθεση ότι δε θα υπάρξουν δυσμενείς εξελίξεις σε επίπεδο γεωπολιτικής, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) Θέμη Κιουρτζή, επικεφαλής του Σωματείου Πρατηριούχων Καυσίμων Θεσσαλονίκης «Άγιος Χριστόφορος».

Όπως διευκρίνισε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η φετινή τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης εκτιμάται πως θα διαμορφωθεί στο 1,14 ευρώ/λίτρο στις αστικές περιοχές , ενώ στην ελληνική περιφέρεια οι τιμές είναι λίγο πιο «τσιμπημένες» λόγω και των μεταφορικών.

Όσο για το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης , υπενθυμίζεται ότι το 2023 οι αιτήσεις  άνοιξαν αρχές Νοέμβρη και το myΘέρμανση ήταν ανοιχτό μέχρι αρχές Δεκέμβρη. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος, εκτός άν ανακοινωθούν αλλαγές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ