Στην Κόρινθο ο Προκόπης Παυλόπουλος για το μάθημα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Θα βραβευτούν οι αριστεύσαντες μαθητές του Δήμου μας

Με την παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα γίνει η διάλεξη στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου μεθαύριο Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2025, στο πλαίσιο του κύκλου διαλέξεων του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Καλεσμένος και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και Επίτιμος Καθηγητής ΕΚΠΑ Προκόπης Παυλόπουλος.
Στην ίδια εκδήλωση, ο Δήμος Κορινθίων θα βραβεύσει τους μαθητές του Δήμου μας, που αρίστευσαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις κατά το σχολικό έτος 2023-2024.
Ειδικότερα, την Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ένα ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821, με θέμα: «ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ ΤΟΥ 1827 ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ».
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και Επίτιμος Καθηγητής Νομικής ΕΚΠΑ, Προκόπιος Παυλόπουλος, ενώ ένα σύντομο σχόλιο θα κάνει η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου, Παναγιώτα Επιβατινού.
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η βράβευση των μαθητών του Δήμου μας, οι οποίοι αρίστευσαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις της περιόδου 2023-2024, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με παραδοσιακούς χορούς από Πολιτιστικό Σύλλογο Σολυγείας.
Ο Δήμος υπενθυμίζει επίσης για μία ακόμα φορά ότι η εκδήλωση θα ξεκινήσει ακριβώς στις 6.00. Λόγω του αναμενόμενου μεγάλου ενδιαφέροντος από κόσμο, συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση όσων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ