Στόχος ένα ισχυρό brand για τη Νεμέα το “Νεμέα Lions”. Μάρκος Λέγγας: Στηρίζουμε την τοπική μας παράδοση, ενισχύουμε κάθε οινοπαραγωγό

Στην εναρκτήρια εκδήλωση για τις φετινές “Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας” που ολοκληρώνονται σήμερα και που έγινε φέτος στην Αθήνα, παρουσιάστηκε το νέο πρότυπο ποιότητας “Νεμέα Lions”. με στόχο να ισχυροποιήσει το κρασί της περιοχής, που έτσι και αλλιώς είναι αξεπέραστο αιώνες τώρα! 

Δείτε τί αναφέρει γι’ αυτό ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Πελοποννήσου, Μάρκος Λέγγας που παραβρέθηκε στην εκδήλωση :

“Στηρίζουμε την τοπική μας παράδοση και αναδεικνύουμε την ποιότητα των προϊόντων της Πελοποννήσου!  Ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας, είχα την τιμή να παρευρεθώ στην εκδήλωση “NEMEA LIONS – Κάνοντας το Μύθο Πραγματικότητα” στην παρουσίαση του νέου προτύπου ποιότητας  “Nemea Lions στο πλαίσιο των εγκαινίων των Μεγάλων Ημερών της Νεμέας χθες το βράδυ στην Αθήνα.

Αυτή η πρωτοβουλία δεν είναι απλώς ένα σήμα ποιότητας, αλλά μια στρατηγική κίνηση που στοχεύει στην ανάπτυξη ενός ισχυρού brand για τη Νεμέα, προβάλλοντας το εξαιρετικό Αγιωργίτικο Νεμέας ΠΟΠ.

Ενισχύουμε κάθε οινοπαραγωγό, προάγουμε τη βιωσιμότητα και αναδεικνύουμε τη μοναδική ταυτότητα της περιοχής μας!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ