Συγκινητικό αντίο του Σπύρου Σταματόπουλου: “Να είστε σίγουροι ότι η θυσία σας δεν θα ξεχαστεί ποτέ, θα ζείτε για πάντα μέσα από τις πράξεις σας, αλησμόνητοι στις καρδιές μας”

Ο Δήμος Σικυωνίων, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, αποφάσισε να σταθεί δίπλα στις οικογένειες των Βασίλη Κυριάκου και Δημήτρη Σελέκου που έχασαν τη ζωή τους  στην πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά στη δυτική Κορινθία, στα δάση του Ξυλοκάστρου, που υπέστησαν μεγάλη καταστροφή. 

Ο Δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος έκανε στο FB την ακόλουθη συγκινητική ανάρτηση: 

“Δεν θα σε ξεχάσω ΠΟΤΕ.

Εσύ και το αγαπημένο σου φιλαράκι ο Βασίλης περάσατε για πάντα στο πάνθεον των ηρώων. Δώσατε ό,τι πιο πολύτιμο είχατε – τη ζωή σας – για να προστατεύσετε τις ζωές και τις περιουσίες των συνανθρώπων σας, χωρίς δεύτερη σκέψη, με απόλυτη αυτοθυσία.

Για εσένα όμως Δημήτρη, οι Σικυώνιοι πολίτες έχουν έναν ακόμη λόγο να σε ευγνωμονούν. Ήσουν αυτός που εργάστηκες ακούραστα, νύχτα και μέρα, με κρύο, με βροχή, με αντίξοες καιρικές συνθήκες μερικές φορές, για να κατασκευαστούν πολλά έργα στο δήμο μας αλλά κυρίως το έργο της υδροδότησης του δήμου μας. Δεν άφηνες τη θέση σου ούτε για να φας, δίνοντας όλη σου την ψυχή. Ήσουν εκεί, πάνω στο μηχάνημα, με αφοσίωση και πάθος, μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο.

Ο Δήμος Σικυωνίων, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, αποφάσισε να σταθεί δίπλα στις οικογένειές σας, στις γυναίκες και στα παιδιά σας.

Να είστε σίγουροι ότι η θυσία σας δεν θα ξεχαστεί ποτέ, θα ζείτε για πάντα μέσα από τις πράξεις σας, αλησμόνητοι στις καρδιές μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ