Συγκλονίζει η νέα οικογενειακή τραγωδία στην Ανδραβίδα – Ξεκληρίστηκε οικογένεια

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η νέα οικογενειακή τραγωδία , αυτή την φορά στην Ανδραβίδα. Μία οικογένεια ξεκληρίστηκε , οι γονείς και τα δύο παιδιά τους  δολοφονήθηκαν , άγνωστο ακόμη από ποιόν και γιατί.

Πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ αναφέρουν πως τα νεκρά παιδιά εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού, με ενδείξεις ασφυξίας, ενώ ο πατέρας και η μητέρα στην αυλή της κατοικίας.

Όπως ανέφεραν χθες τα Μ.Μ.Ε , οι πρώτες πληροφορίες που ήρθαν στο φως  έκαναν  λόγο για δολοφονία από τον πατέρα , ότι δηλαδή σκότωσε τη σύζυγο και τα παιδιά τους και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.(in.gr )

Ωστόσο, οι Αρχές , σύμφωνα με την παραπάνω πηγή, φαίνεται πως εξετάζουν και ένα δεύτερο σενάριο, δηλαδή κάποιος ή κάποιοι άλλοι να εισήλθαν στο σπίτι και να δολοφόνησαν για άγνωστο λόγο τα μέλη της οικογένειας.

Μάλιστα, στο πλαίσιο των ερευνών, αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί, το οποίο και αντίκρυσε το φρικιαστικό θέαμα με τη μητέρα, τα αδέλφια και τον πατριό του να είναι νεκροί μέσα σε ένα λουτρό αίματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα παιδί που έχασε τη ζωή του ήταν δύο ετών ενώ το άλλο ήταν μόλις ενός έτους. Τα δύο παιδιά και η μητέρα βρήκαν τραγικό θάνατο από μαχαίρι.

Μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως δυστυχώς ήταν πολύ αργά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα τα μέλη της οικογένειας ήταν αλλοδαποί.

Οι Αστυνομικές Αρχές που ανέλαβαν την υπόθεση προσπαθούν να βρουν “την άκρη του νήματος” αυτής της φρικιαστικής υπόθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ