Συνέντευξη Τύπου για το 20ο Ράλλυ Κορίνθου που θα κάνει το Σαββατοκύριακο την περιοχή μας το επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

Οι λεπτομέρειες και ό,τι αφορά το 20ο Ράλλυ Κορίνθου που διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο η Α.Λ.Α.Κορινθίας , αναλύθηκαν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών παρουσία του Δημάρχου Νίκου Σταυρέλη, στο δημαρχείο. 

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας (ΑΛΑΚ) διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουνίου 2024 το 20ο Ράλλυ Κορίνθου, έναν αγώνα που επιστρέφει έπειτα από 3 χρόνια και πάλι στον κορυφαίο θερμό του Ελληνικού motorsport, το 60o Πανελλήνιο
Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος 2024, σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΟΜΑΕ.
Έπειτα και από την έκβαση του Ολυμπιακού Ράλλυ, το οποίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και έχει πολλές συμμετοχές.
O τρίτος γύρος του θεσμού θα έχει κέντρο του αγώνα την πόλη της Κόρινθου με τις Ειδικές Διαδρομές να διεξάγονται στα Γεράνια Όρη.
Την επιστροφή του αγώνα και πάλι στο Πρωτάθλημα στηρίζει ο Δήμος Κορινθίων που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια της Α.Λ.Α.Κορινθίας.
Μεγάλος Χορηγός του αγώνα η εταιρία PEMA Shipping & Trading, Real Estate. H PEMA με δραστηριότητα στη Ναυτιλία και στο χώρο των ακινήτων.. Φέτος βρίσκεται στο πλευρό του αγώνα ο οποίος θα έχει πεδίο δράσης ”Aκροπολικές” ειδικές.
Τα στελέχη του αγώνα κινούνται με οχήματα της Car Center, με τον Έλεγχο εξακρίβωσης να είναι προγραμματισμένος να λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της Hatkar AΕ.
Η Γραμματεία του αγώνα θα φιλοξενηθεί στο Επιμελητήριο Κορίνθιας.
Το αγώνα υποστηρίζουν ακόμα οι εταιρείες Ασημάκης Ανταλλακτικά, Οικονόμου Shop και Pietris Catering.
Χορηγός Φιλοξενίας είναι το Club Hotel Casino Loutraki.
Για την επικοινωνία και προβολή του αγώνα φροντίζουν η CosmoteTV, το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και τα τοπικά ΜΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ