Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου, 5 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας αυτής σε οικίες στην Κόρινθο, τους Αγίους Θεοδώρους, το Βραχάτι και σε τοπικές κοινότητες του δήμου Κορινθίων.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη προχθές (29.3.2025) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Κορινθίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου, 20χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας αυτής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη -3- ημεδαπούς και άγνωστο συνεργό τους, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία. Στην κατοχή της 20χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο.
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου, προέκυψε ότι η ανωτέρω μαζί με τους συνεργούς της είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών, για την τέλεση των οποίων χρησιμοποιούσαν μισθωμένο όχημα και ειδικότερα το χρονικό διάστημα από 28.3.2025 έως 29.3.2025, είχαν διαπράξει συνολικά -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής και -4- περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, όπου αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, χρήματα και κοσμήματα.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων και την ταυτοποίηση του άγνωστου συνεργού τους, καταλήγει το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ .
Αρχική Κορινθία - Ελλάδα - Κόσμος Συνελήφθη 20χρονη για κλοπές και απόπειρα σε σπίτια στην Κόρινθο, τους Αγίους...