Συστήματα ενημέρωσης κυκλοφορίας, που θα ενημερώνουν για κενές θέσεις πάρκινγκ, προστασία των δημοτικών υποδομών από κυβερνοεπιθέσεις, σχεδιάζονται για την Κόρινθο

Η Δράση ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SMART CITIES ΕΣΠΑ 2021-27) προϋπολογισμού 1.292.424 ευρώ, στον Δήμο Κορινθίων σίγουρα θα αλλάξει τα σημερινά δεδομένα, προς το καλύτερο.

Αφορά συγκεκριμμένα δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού. «Έξυπνες» στάσεις και διαβάσεις (φιλικές στα ΑμεΑ). Συστήματα ενημέρωσης κυκλοφορίας, που θα ενημερώνουν για κενές θέσεις πάρκινγκ, εναλλακτικές διαδρομές λόγω κυκλοφοριακού φόρτου κ.λπ. Σύστημα ενεργειακής διαχείρισης δημοτικών κτιρίων και σχολείων. «Έξυπνο» οδηγό πόλης, όπου θα καταγράφονται οι τοπικές επιχειρήσεις και θα αναδεικνύονται οι προσφορές τους. Ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας των δημοτικών ηλεκτρονικών υποδομών από κυβερνοεπιθέσεις. Και πολλά άλλα…

Θα εφαρμοστεί σε όλο τον Δήμο και σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Β. Παπαϊωάννου ολοκληρώθηκε η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 3/9/2024.

“Το κάνουμε για να έχει κέρδος ο πολίτης , διότι ζούμε στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης. Γιατί σε λίγα χρόνια όλα θα μπορούμε να τα διαχειριζόμαστε από το κινητό μας τηλέφωνο. Γιατί πρέπει ο δήμος να εκσυγχρονιστεί για να μην μείνει πίσω…” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαϊωάννου .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ