Τί δηλώνει στην hmerisiakorinthou.gr ο Δήμαρχος Κορινθίων για την καθυστέρηση έργων που κινδυνεύουν με απένταξη και για τα απορρίμματα του δήμου

“Μόνο το έργο του σχολείου στην Αρχαία Κόρινθο έχει μια μικρή καθυστέρηση”.
Αυτό μας δήλωσε ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος όταν τον ρωτήσαμε σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με καθυστερήσεις έργων και απορρόφησης πόρων σε ορισμένους δήμους της Περιφέρειας μας , μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Κορινθίων, πράγμα που σημαίνει ότι τα έργα που καθυστερούν και δεν υλοποιούνται κινδυνεύουν να απενταχθούν, όπως ειπώθηκε στη χθεσινή σύσκεψη που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης στην Τρίπολη. (δες σχετικό θέμα  στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα) . Ο κος Νανόπουλος δεν παρέστη στη σύσκεψη διά ζώσης αλλά συμμετείχε διαδικτυακά, εκφράζοντας τις απόψεις του για το θέμα αυτό.
Ο κ. Νανόπουλος είπε ότι όλα τα έργα του Δήμου προχωράνε κανονικά και το μόνο που έχει καθυστερήσει είναι το έργο του σχολείου στην Αρχαία Κόρινθο, όμως συνέχισε ο κ. Νανόπουλος γίνονται προσπάθειες και πιστεύω ότι όλα θα είναι στην ώρα τους.
Επίσης ρωτήθηκε από την hmerisiakorinthou.gr και σχετικά με το ζήτημα που υπάρχει με τη χρηματική συνδρομή  του Δήμου στην διαχείριση των απορριμμάτων. Ο κ. Νανόπουλος είπε ότι ο Δήμος Κορινθίων πληρώνει κανονικά το μερίδιό του.
Το μεσημέρι σήμερα ο κ. Νανόπουλος έχει συγκαλέσει συνέντευξη Τύπου για τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η οποία αφορά στην ανάπλαση του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού Κορίνθου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ