Τιμητικό δίπλωμα σε πάπυρο και βραβείο 1000 € στους αριστούχους Πτυχιούχους της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Βραβεία θα δοθούν από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών  στους Πτυχιούχους της τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης  οι οποίοι αρίστευσαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους ύψους 1000 ευρώ τα οποία θα καταβληθούν εφάπαξ. Τα βραβεία αφορούν στους πτυχιούχους από όλα τα πανεπιστημιακά ιδρύματα εκτός από τους πτυχιούχους των Στρατιωτικών και Αστυνομικών Σχολών και των Ακαδημιών του Εμπορικού Ναυτικού και της Πυροσβεστικής, καθώς και του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.).

Η σχετική απόφαση καθορίζει και τις προϋποθέσεις και την διαδικασία χορήγησης από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) ετήσιων «Βραβείων Αριστείας» για τα ακαδημαϊκά έτη 2023-24, 2024-25, 2025-26 με σκοπό την επιβράβευση των πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι αρίστευσαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Το βραβείο συνίσταται: (α) σε τιμητικό δίπλωμα σε πάπυρο το οποίο υπογράφεται από τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Κ.Υ. και φέρει τη σφραγίδα του Ι.Κ.Υ. και (β) στο ποσό χιλίων ευρώ (1.000€), το οποίο καταβάλλεται εφάπαξ από το Ι.Κ.Υ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ