Τοποθετήθηκαν και μπήκαν σε λειτουργία οι φωτεινοί σηματοδότες στη διασταύρωση της οδού Αγίου Γεωργίου με την Π.Ε.Ο, στο ύψος της γέφυρας του Ζαπάντη

Σε λειτουργία από σήμερα οι φωτεινοί σηματοδότες σε μία από τις πλέον κρίσιμες διασταυρώσεις του οδικού δικτύου του Δήμου Βέλου-Βόχας. Πρόκειται για την διασταύρωση της οδού Αγίου Γεωργίου με την Παλαιά Εθνική Οδό, στο ύψος της γέφυρας του Ζαπάντη.

Το έργο που ενισχύει σημαντικά την οδική ασφάλεια της περιοχής, δεν θα είχε ολοκληρωθεί χωρίς τις επίμονες ενέργειες της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασιλικής Ραπανάκη, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να ξεπεράσει τα εμπόδια και τις γραφειοκρατικές δυσκολίες που καθυστερούσαν την υλοποίησή του, όπως τονίζει ο δήμος.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Μανάβης δήλωσε: «Ο Δήμος Βέλου-Βόχας με όλες τις Υπηρεσίες του και το ανθρώπινο δυναμικό του, θα συνεχίσει να εργάζεται με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας και των επισκεπτών μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής με έργα που αναβαθμίζουν σημαντικά τις υποδομές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ