Το Βραχάτι ετοιμάζεται να φιλοξενήσει και φέτος τους αγώνες δρόμου «VRACHATI RUN»! Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές ξεκίνησαν

Φέτος είναι η τρίτη χρονιά που το όμορφο Βραχάτι θα φιλοξενήσει τους δρομικούς αγώνες. Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 θα διοργανωθούν δρομικοί αγώνες των 5χλμ. – 10 χλμ. και παιδικό 500μ. με την ονομασία «VRACHATI RUN».
Διοργανώτρια αρχή είναι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Βόχας και σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βέλου-Βόχας τον ΑΣ. Σίσυφος Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Βραχατίου με την υποστήριξη της κοινότητας Βραχατίου τον Γ.Α.Σ Παμβοχαϊκό τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο “Αναγέννηση” Βραχατίου τον Π.Α.Σ Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος” και το Σώμα Εθελοντών Δήμου Βέλου – Βόχας και την Τεχνική υποστήριξη του “TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL” και “ATHLOS SPORTS & EVENTS”.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ 5ΧΛΜ.

Το σημείο αφετηρίας και τερματισμού, και για τις δυο διαδρομές του αγώνα, θα είναι στον παραλιακό δρόμο του Βραχατίου στην οδό Ανδρέα Λαζανά πλησίον της εκκλησίας του Αγ.Δημητρίου.

Αφού δοθεί η εκκίνηση, οι δρομείς θα κατευθυνθούν παραλιακά προς το Κοκκώνι επί της οδού Α.Λαζανά και μετέπειτα προς την οδό Αύρας έως την οδό Κανάρη όπου και θα κάνουν ανάστροφη για να γυρίσουν από την ίδια ακριβώς διαδρομή αντίστροφα για τον τερματισμό.

Το κόστος συμμετοχής είναι 13 ευρώ/άτομο. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου ή έως ότου συμπληρωθούν οι 600 θέσεις συμμετοχής

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ 10ΧΛΜ

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση: Το σημείο αφετηρίας και τερματισμού, και για τις δυο διαδρομές του αγώνα, θα είναι στον παραλιακό δρόμο του Βραχατίου στην οδό Ανδρέα Λαζανά πλησίον της εκκλησίας του Αγ.Δημητρίου.

Αφού δοθεί η εκκίνηση, οι δρομείς θα κατευθυνθούν παραλιακά προς τα όρια του δήμου με την Κόρινθο. Θα τρέξουν επί της οδού Α.Λαζανα έως την οδό Αγ Παντελεήμονος όπου και θα κάνουν ανάστροφη και θα επιστρέψουν από την ιδία διαδρομή έως την οδό Ελ. Βενιζέλου όπου και θα στρίψουν αριστερά και θα κινηθούν επί της οδού Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Σικελιανού. Από εκεί θα επιστρέψουν στον παραλιακό δρόμο του Βραχατίου όπου και θα στρίψουν αριστερά στην οδό Α.Λαζανά και εν συνεχεία στην οδό Αύρας έως την περιοχή Κοκκώνι και την οδό Κανάρη όπου και θα κάνουν ανάστροφη για να γυρίσουν από την ιδία διαδρομή για τον τερματισμό τους.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής είναι 13 ευρώ/άτομο. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου ή έως ότου συμπληρωθούν οι 600 θέσεις συμμετοχής .

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 500μ

Η παιδική διαδρομή θα διεξαχθεί ακριβώς μετά και την ολοκλήρωση και των δυο πρώτων αγώνων “VRACHATI RUN” των 5km και των 10km ενηλίκων. Οι μικροί μας φίλοι θα τρέξουν από το σημείο της εκκίνησης για 250μ.στη συνέχεια θα κάνουν ανάστροφη και θα συνεχίσουν για τα επόμενα και τελευταία 250μ. Όλοι οι μικροί μας αθλητές θα λάβουν με τον τερματισμό τους το μετάλλιο συμμετοχής του αγώνα.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν:

VRACHATI RUN 2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ