Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Κορινθίας Γ. Ψυχογιός απευθύνει “Συγχαρητήρια στον “Πέλοπα” Κιάτου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική! και αναφέρει : “Πολύ σημαντικό επίτευγμα για τον ιστορικό Σύλλογο, για την Κορινθία και το ποδόσφαιρό της, για τον αθλητισμό του Νομού συνολικά.
Συγχαρητήρια στους παίκτες που δεν τα παράτησαν ποτέ, τους προπονητές, τη διοίκηση και τον κόσμο του Κιάτου κι όχι μόνο, που συμπαραστάθηκε μέχρι το τέλος εντός κι εκτός έδρας, για να έρθει η πολυπόθητη άνοδος.
Σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου γνωρίζω την πρόκληση του να αγωνιστεί μια ομάδα στη Γ’ Εθνική και εύχομαι καλή πορεία με Υγεία σε όλους και να συνεχίσετε τη συλλογική δουλειά που γίνεται, γιατί χωρίς αυτήν όλα είναι πιο δύσκολα.”