Το 29,64% των ψήφων συγκέντρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης που βγήκε νικητής. “Την επόμενη Κυριακή, το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο, πιο δυνατό»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης “έκοψε το νήμα” και αναδείχθηκε χθες το βράδυ ο μεγάλος νικητής του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.  Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, έλαβε το 29,64% των ψήφων . Πάνω από 300.000 πολίτες προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Θα ακολουθήσει και 2ος γύρος όπου ο κ. Ανδρουλάκης θ’ αναμετρηθεί με τον Χάρη Δούκα, που κατετάγη δεύτερος παίρνοντας το 21,42% των ψήφων.

Τρίτος ήταν ο Παύλος Γερουλάνος με 21,12%, τέταρτη η Αννα Διαμαντοπούλου με 19,52% και ακολούθησαν ο Μιχάλης Κατρίνης με 6,03% και η Νάντια Γιαννακοπούλου με 2,29%.

Δήλωση Ανδρουλάκη 

«Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για τη δημοκρατική παράταξη. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους – μας δίνουν ελπίδα» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, στη Χαριλάου Τρικούπη και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου για την προεκλογική εκστρατεία με πολιτικό πολιτισμό. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσους με τίμησαν με τη σημερινή νίκη. Επτά μέρες απομένουν έως την επόμενη Κυριακή. Την επόμενη Κυριακή, το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο, πιο δυνατό» .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ