Τρίτη ημέρα καίει η φωτιά . Περίπου 400 Πυροσβέστες, δασοκομάντος, εθελοντές, υδροφόρες, δίνουν μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα του Ξυλοκάστρου Στα Ροζενά ο Υπουργός Β. Κικίλιας

Συνεχίζει για τρίτη ημέρα την πορεία του το τεράστιο πύρινο μέτωπο που έφτασε σε μήκος έως και τα 32 χιλιόμετρα στην περιοχή του Ξυλοκάστρου. Η φωτιά καίει  δασικές εκτάσεις και προκαλεί ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Στην περιοχή μετέβη χθες και ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος προήδρευσε σύσκεψης στο κινητό κέντρο «Όλυμπος» της Πυροσβεστικής.

Η μάχη των πυροσβεστών με τη φωτιά συνεχίζεται σε δύο μέτωπα με το ένα εξ αυτών να βρίσκεται κοντά στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου.

Στο σημείο επιχειρούν 390 πυροσβέστες με 16 ομάδες δασοκομάντος και 115 οχήματα, εθελοντές και εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας αλλά και υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας, αλλά και δυνάμεις της δασικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η αγωνία των κατοίκων όλες αυτές τις ημέρες είναι μεγάλη όπως και ο φόβος είναι μεγάλος να μην επεκταθεί η φωτιά στα Τρίκαλα και την Καρυά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ