Τρεις πυρκαγιές  ξέσπασαν την περασμένη εβδομάδα σε δασικές περιοχές του Δήμου Σικυωνίων που αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία

Τρεις πυρκαγιές  ξέσπασαν την  περασμένη εβδομάδα σε δασικές περιοχές του Δήμου Σικυωνίων που αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Π.Υ και της πολιτικής προστασίας του Δήμου.

Όπως αναφέρει η τελευταία: “Οι Πυροφύλακες του Δήμου μας με τα οχήματά τους ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στα επίμαχα σημεία και έδωσαν τον αγώνα με τις φλόγες δίπλα στους πυροσβέστες μας, αποτρέποντας τα χειρότερα και κατασβήνοντας τις πυρκαγιές.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους πυροφύλακες του Δήμου μας, καθώς και σε όλες και όλους τους εθελοντές της ομάδας Πολιτικής Προστασίας που έδωσαν το παρόν.

✅Συνεχίζουμε δυναμικά να προστατεύουμε ζωές, περιουσίες, φυτικό και ζωϊκό κεφάλαιο, φυσικό πλούτο και τα ζωογόνα δάση μας.

✅Συνεχίζουμε να είμαστε σε μέγιστη ετοιμότητα και επιφυλακή, διότι οι συνθήκες του φετινού καλοκαιριού είναι παραδεκτό από την επιστημονική κοινότητα ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολες.

‼️ Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή όταν υπάρχουν πυρομετεωρολογικές συνθήκες ανάπτυξης πυρκαγιών, όταν έχουμε κατηγορία κινδύνου πυρκαγιάς 4 ή 5 και

‼️ διαπιστώσουμε ύποπτες κινήσεις ατόμων κοντά σε δασικές περιοχές, ή

‼️ δούμε καπνό

👉ενημερώνουμε άμεσα τις αρμόδιες αρχές στα τηλέφωνα

199 και 112🚒

Δεν παίζουμε με τη φωτιά 🔥 γιατί η φωτιά δεν παίζει μαζί μας.

🤝Συνεργαζόμαστε όλοι και διαφυλάττουμε τον τόπο μας, τα δάση μας και την ίδια τη ζωή μας.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ