Υλικά
1 κιλό πατάτες baby (με τη φλούδα)
100 γραμμάρια Βιτάμ soft σε θερμοκρασία δωματίου
2 κουταλιές του γλυκού σπόροι κύμινου
1 κουταλιά του γλυκού σπόροι κόλιανδρου
1 μικρή καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη ή μπούκοβο (στη μύτη του κουταλιού)
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι φρέσκος, πλατύφυλλος μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες σε άφθονο αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε καλά.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, σοτάρουμε για 1 λεπτό τους σπόρους κόλιανδρου και κύμινου. Τους μεταφέρουμε σε γουδί και τους χτυπάμε ελαφρά.
Σε ένα μπολ βάζουμε το Βιτάμ, που πρέπει να είναι πολύ μαλακό, και το ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Κόβουμε τις πατάτες στη μέση, όσο καίνε ακόμη, και τις ανακατεύουμε με τη σάλτσα.
vitam.gr