Φαρφάλες με λουκάνικο, ντομάτα και κρέμα

Υλικά Συνταγής

400 γρ. φαρφάλες

3 κουταλιές ελαιόλαδο

1 λουκάνικο χωριάτικο

1 κρεμμύδι μέτριο

1 κεφάλι σκόρδο

5 μικρές ντομάτες

400 γρ. κρέμα γάλακτος

1/2 ματσάκι μαϊντανός

1 κουταλιά σούπας αλάτι

Εκτέλεση

Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με ελαφρώς αλατισμένο νερό να βράσει. Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σε βραστό νερό για 8 έως 10 λεπτά, ή μέχρι να γίνουν al dente. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Τηγανίστε το λουκάνικο και τις νιφάδες πιπεριάς μέχρι το λουκάνικο να ροδίσει ομοιόμορφα. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. Προσθέστε τις ντομάτες, την κρέμα γάλακτος και το αλάτι. Σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει το μείγμα, για 8 με 10 λεπτά. Ρίχνουμε τα μαγειρεμένα ζυμαρικά στα λουκάνικα με τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό.

supersyntages.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ