Αναβαθμίζονται οι αγωνιστικοί χώροι: Φυσικός χλοοτάπητας στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου, συνθετικός τάπητας τελευταίας γενιάς στα γήπεδα Αθικίων και Ξυλοκέριζας

Αναβαθμίζονται οι αγωνιστικοί χώροι σε τρία γήπεδα του δήμου Κορινθίων . Πρόκειται για το Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου, όπου θα τοποθετηθεί νέος, σύγχρονος, φυσικός χλοοτάπητας και για τα γήπεδα Αθικίων και Ξυλοκέριζας, όπου θα τοποθετηθεί συνθετικός τάπητας τελευταίας γενιάς.
Στα δύο γήπεδα στις Κοινότητες των Αθικίων και της Ξυλοκέριζας, θα αντικατασταθεί ο υπάρχων συνθετικός χλοοτάπητας που είναι υποβαθμισμένος, λόγω παλαιότητας, γεγονός που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τους αθλητές.
Στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου η δημοτική Αρχή θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του «γερασμένου» χλοοτάπητα, με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα στον τομέα αυτό.

Επίσης να σημειωθεί ότι ο δήμος είναι αποφασισμένος να υλοποιήσει την συμφωνία με την διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος, προκειμένου να τον βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα χρονιά να κερδίσει την άνοδο στην Super League 2.
Ενώ σε μήνυμά του τονίζεται πως “Στον δήμο Κορινθίων αντιλαμβανόμαστε την προσφορά στους νέους και τις τοπικές κοινωνίες, μέσα από την αναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών, αλλά και με δημιουργία νέων, όπου είναι απαραίτητο.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ