Φύτεψαν δενδράκια στην Κατουνίστρα Λουτρακίου και τον Σχίνο. Το μήνυμα του Αθανάσιου Μουζάκη

Σήμερα το πρωί έγινε δενδροφύτευση στην παραλία του Σχοίνου και στην Κατουνίστρα Λουτρακίου. Μετά από πρόσκληση των τοπικών συλλόγων και της κοινότητας εθελοντές ανταποκρίθηκαν και έτσι μικρά δεντράκια φυτεύτηκαν δίπλα στην παραλία. 

Παρών και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας & Πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Αθανάσιος Μουζάκης όπως και ο πρόεδρος της Τ.Κ Δημήτρης Λάμπρου . Ο κος Μουζάκης αναφέρει σχετικά με αυτή τη σημαντική για την περιοχή δράση:

“Όταν η περιβαλλοντική ευαισθησία ανθίζει και αποτελεί το πράσινο κλειδί για την προστασία του περιβάλλοντος τότε μπορούμε να ελπίζουμε!
Παραβρέθηκα σήμερα στις περιβαλλοντικές δράσεις δύο συλλόγων του τόπου μας :
Στον ΔΑΝΑΟ στη Κατουνίστρα Λουτρακίου και στον ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ <<ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ>> στο Σχοίνο, όπου έγιναν δεντροφυτεύσεις τόσο στο καμμένο δάσος στην περιοχή Κατουνίστρα, όσο και στην παραλία Αλμύρα στο Σχοίνο αντίστοιχα!
Ο Δήμος μας πάντα αρωγός στις δράσεις τους με τις υπηρεσίες μας και σε συνεχή συνεργασία μαζί τους, είναι παρών και προσπαθεί με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο να συνεπικουρεί το έργο τους.
ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ