Χαρά και ξεγνοιασιά : Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά του Δήμου Βέλου – Βόχας

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινούν αύριο Τετάρτη οι αιτήσεις για το πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά του Δήμου .

“Ο Δήμος Βέλου Βόχας και το ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ συνεχίζουν και φέτος το πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης στο κλειστό Γυμναστήριο ΄΄Γ. Τριαντάφυλλος ΄΄ στο Βραχάτι και στο κλειστό Γυμναστήριο Βέλου και αφορά παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει οκτώ εβδομάδες και θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11 Αυγούστου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκινούν αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή καθημερινά στο δημαρχείο στο Ζευγολατιό στο γραφείο Δημάρχου (τηλέφωνο επικοινωνίας 2741360520), στο Δημαρχείο στο Βέλο στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής (τηλέφωνα επικοινωνίας 2742360318&319) και στο κοινοτικό κατάστημα στο Βραχάτι-γραφεία ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗΣ΄΄ (τηλέφωνα επικοινωνίας 2741050420&422) από τις 8.30 – 13.30

Μέσω του προγράμματος τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν για άλλη μία χρονιά την ξεγνοιασιά και την ομαδικότητα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Η χαρά, το τραγούδι, ο χορός, το θέατρο, το παιχνίδι και πολλές πολλές ακόμη δραστηριότητες θα είναι πρωταγωνιστές και αυτό το καλοκαίρι!!”αναφέρει η ανακοίνωση .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ