Χορηγός της ΠΑΣ Κόρινθος η εταιρεία ΝΙΚΟ – Το λογότυπο της θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του σορτς της επίσημης εμφάνισης της ομάδας

Ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες η έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της εταιρείας ΝΙΚΟ  με την ιστορική ομάδα της Κορίνθου, την ΠΑΣ Κόρινθος . Όπως διαβάζουμε ,το λογότυπο της θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του σορτς της επίσημης εμφάνισης της ομάδας.Αναφέρεται συγκεκριμμένα στη σελίδα της ομάδας το FB η παρακάτω επιστολή :

“Είναι μεγάλη χαρά και τιμή η έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την ιστορική ομάδα της Κορίνθου.

Η ΝΙΚΟ γίνεται μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 και το λογότυπο της θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του σορτς της επίσημης εμφάνισης της ομάδας.

Η συνεργασία αυτή, αποτελεί απτή απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας για τη στήριξη τοπικών ενεργειών, αυτή τη φορά για το «βασιλιά των σπορ», το ποδόσφαιρο.

Όλοι γνωρίζουν την αγάπη των Κορινθίων για την ομάδα τους και την ελπίδα για επάνοδο. Η ΝΙΚΟ, ως αμιγώς Κορινθιακή επιχείρηση δεν θα μπορούσε να μη στηρίξει το όνειρο και την προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος για την αναβίωση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε τα καλύτερα!”

Μάλιστα επισυνάπτεται και το σχετικό έγγραφο για την αποδοχή της χορηγίας απο την τοπική μας ομάδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ