Χρίστος Δήμας στην Δ.Ε.Θ : Το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου προβάλλει τις ομορφιές και τα εξαιρετικά προϊόντα του τόπου μας

Ο Υφυπουργός Οικονομικών Χρίστος Δήμας που βρίσκεται στην Δ.Ε.Θ, επισκέφθηκε πολλά περίπτερα όπου ξεναγήθηκε από τους “οικοδεσπότες” . Μεταξύ αυτών και το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο οποίο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να μιλήσει με παραγωγούς και να γνωρίσει τοπικά προϊόντα . Επίσης συναντήθηκε και με επιχειρηματίες από την Κορινθία. Ο κος Δήμας  τόνισε ότι το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου,  προβάλλει τις ομορφιές και τα εξαιρετικά προϊόντα του τόπου μας . 

Στο περίπτερο του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, στην 88η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, παρουσίασαν τα καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία, υπερσύγχρονα συστήματα και εφαρμογές που αξιοποιεί η Πολιτεία “για να κάνει φιλικότερη, πιο δίκαιη και αποδοτικότερη τη σχέση της με τον πολίτη”.

Ο Υφυπουργός τόνισε πως : “Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με στελέχη, υπηρεσιακούς και οικονομικούς φορείς για την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας.  Είχα τη χαρά να εγκαινιάσω το περίπτερο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, που παρουσιάζει και προβάλλει και φέτος τις επιτυχίες και τις δυνατότητες της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Επισκέφτηκα επίσης το Περίπτερο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όπου φιλοξενεί τα ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας, αλλά και τις νεοφυείς επιχειρήσεις του Elevate Greece.

Στο πλαίσιο της ΔΕΘ, μίλησα επίσης για την οικονομική πολιτική της χώρας και για τις μεταρρυθμίσεις που θα ανακοινώσει σήμερα το βράδυ ο Πρωθυπουργός, στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, στη Ναυτεμπορική και στον Οικονομικό Ταχυδρόμο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ