Χρ. Δήμας: Η λειτουργία του ιατρείου στους Καλλιάνους αναμένεται να εξυπηρετήσει την ευρύτερη περιοχή της Στυμφαλίας, σε συνδυασμό με το Κέντρο Υγείας Γκούρας..”

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας  μας ενημερώνει σχετικά με την επίσκεψή του στο πολυδύναμο ιατρείο Καλλιάνων μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες Αθηνά Κόρκα και Χάρη Βυτινιώτη: “Επισκέφθηκα σήμερα το νέο κτήριο στο οποίο σε λίγο καιρό θα στεγαστεί το πολυδύναμο ιατρείο Καλλιάνων, ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κιάτου.
Οι εργασίες ολοκληρώνονται και σύντομα το ιατρείο θα παραδοθεί προς χρήση. Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η λειτουργία του ιατρείου αναμένεται να εξυπηρετήσει την ευρύτερη περιοχή της Στυμφαλίας, που σε συνδυασμό με το Κέντρο Υγείας Γκούρας, αναμένεται να παρέχει ουσιαστικότερη υγειονομική κάλυψη στον ορεινό πληθυσμό του δήμου Σικυωνίων.
Αξίζει να σημειωθεί πως το κτήριο που θα στεγάσει το ιατρείο, παραχωρήθηκε δωρεάν στο Δήμο από τον Συνεταιρισμό επί προεδρίας κ. Γιώργου Σελέκου.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στον Δήμο Σικυωνίων, ώστε να πραγματοποιηθεί ένα απαραίτητο έργο για την περιοχή.
✍️ Επίσης, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον πρώην Δήμαρχο Στυμφαλίας Κώστα Λέγγα και στο τότε Δημοτικό συμβούλιο, που πριν από αρκετά χρόνια προέβη στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δρομολογηθεί η κατασκευή του νέου πολυδύναμου ιατρείου.
Στην σημερινή επίσκεψη, με τους Αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας, Αθηνά Κόρκα και Χάρη Βυτινιώτη.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ