Χ. Βυτινιώτης: Υπάρχει ικανοποιητικός συντονισμός & συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, για την τελική κατάσβεση της καταστροφικής αυτής πυρκαγιάς

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χάρης Βυτινιώτης, που από την πρώτη στιγμή ενημερώνεται για την πορεία της μεγάλης φωτιάς στο Λουτράκι  και βοηθά όπου κρίνεται απαραίτητο στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, χθες ανέφερε σε ανάρτησή του τα εξής:

“Μεγάλη και καταστροφική φωτιά στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου,δεύτερη μέρα σήμερα και συγκεκριμένα στις περιοχές της Καλλιθέας,του Παράδεισου,της Γαλήνης,του Πανοράματος κ.λ.π.,με πάρα πολλές απώλειες στο φυτικό και στο ζωικό κεφάλαιο της περιοχής και κατοικιών,καθώς επίσης και στις υποδομές της ηλεκτροδότησης,της υδροδότησης και της οδοστροσίας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι γύρω από τα Γεράνια έχουν υπάρξει πάρα πολλές πυρκαγιές στο παρελθόν, μετά από τις οποίες έχουν παρατηρηθεί κατολισθητικά και πλημμυρικά φαινόμενα, η αποκατάσταση των οποίων απαιτεί μεγάλες δαπάνες κάθε φορά.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς,συνδράμουν ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγ.Θεοδώρων,η Πυροσβεστική,η Αστυνομία,ο Στρατός,οι εθελοντές,το Λιμενικό,τα εναέρια και τα επίγεια μέσα,η πολιτική προστασία της Π.Ε.Κορινθίας και της Περιφέρειας, Πελοποννήσου,απλοί πολίτες, το δασαρχείο κ.λ.π. και με μεγάλη ικανοποίηση δηλώνω ότι υπάρχει ικανοποιητικός συντονισμός και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, για την τελική κατάσβεση της καταστροφικής αυτής πυρκαγιάς!!!!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ