250.000 € για τον καθαρισμό ρεμάτων και χειμάρρων σε Βέλο-Βόχα και Νεμέα

Υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Αναστάσιο Γκιολή, η σύμβαση για τον καθαρισμό ρεμάτων και χειμάρρων των περιοχών Βέλου-Βόχας και Νεμέας, συνολικού προϋπολογισμού 250.000 ευρώ. Η υπογραφή πραγματοποιήθηκε παρουσία και της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθηνάς Κόρκα, η οποία επισήμανε τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης παρέμβασης στις υποδομές της Κορινθίας.

Το έργο αφορά καθαρισμούς σε επιλεγμένα σημεία όπου παρατηρούνται συχνά φερτά υλικά, βλάστηση και φραγές που εντείνουν τον κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων.

Ο κ.Γκιολής, τόνισε: «Προχωρούμε με έργα ουσίας και καθημερινότητας. Με στοχευμένες παρεμβάσεις ενισχύουμε τη θωράκιση του νομού, στην προσπάθειά μας να προστατεύσουμε ζωές, περιουσίες και καλλιέργειες».

“Στη συμβασιοποίηση ενός ακόμη έργου αντιπλημμυρικής προστασίας προχώρησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών και τη θωράκιση των υποδομών.”, αναφέρει ακόμη το δελτίο Τύπου.

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ