Στο «κόκκινο» και  ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων μέχρι τις 8 Μαρτίου

Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων  εντάσσεται   και  αυτός  στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου («κόκκινο») του Χάρτη  υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας.  Και σε αυτόν τον Δήμο , ισχύουν τα μέτρα  που ισχύουν στις περιοχές που βρίσκονται σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου (Β’ απλό κόκκινο). 

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων  Γιώργος Γκιώνης απευθύνοντας έκκληση προς τους δημότες για αυστηρή τήρηση των μέτρων  αναφέρει:  «Η αυξητική τάση των κρουσμάτων που σημειώνεται στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων δεν μας αφήνει περιθώρια εφησυχασμού. Είναι η στιγμή που απαιτείται υπευθυνότητα και εγρήγορση από όλους μας. Θα ήθελα να απευθύνω ισχυρή σύσταση για τη χρήση μάσκας και έκκληση στους δημότες να ελαχιστοποιήσουν τις επαφές εκτός σπιτιού. Μένουμε σπίτι, τηρούμε τα μέτρα προστασίας και εφαρμόζουμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής» .

Η κατάσταση «αυξημένης επιτήρησης» ισχύει έως τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021. Με τη λήξη ισχύος των προληπτικών μέτρων, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα προβεί σε εκ νέου ενημέρωση, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα εκδοθούν από τα αρμόδια Υπουργεία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ