Επέστρεψαν με αναμνηστικά μετάλλια, δώρα και ωραίες εμπειρίες από το Άργος, οι 43 κολυμβητές από τις Ακαδημίες του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου

Στην 3η γιορτή κολύμβησης συμμετείχαν αθλητές των ακαδημιών του Ν.Ο.Κ (γεννηθέντες 2015 έως 2018) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Άργους την Κυριακή 12/11/2023.

“Την όμορφη αυτή γιορτή διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος “Ιπτάμενοι Αργολίδος”, άκρως επιτυχημένα ,για 3η συνεχή χρονιά ,τον οποίο θα θέλαμε να συγχαρούμε για όλη την προσπάθεια και οργάνωση”, αναφέρει ο ναυτικός όμιλος της πόλης μας και προσθέτει: “Οι μικροί κολυμβητές του ΝΟΚ κολύμπησαν και διασκέδασαν αποκομίζοντας έτσι ,όμορφες εμπειρίες που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Σε όλα τα παιδάκια δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής ενώ αρκετοί τυχεροί αθλητές κέρδισαν δώρα κατόπιν κλήρωσης.

Ανυπομονούμε για συμμετοχές σε όμορφες δράσεις σαν και αυτές στο μέλλον.

Τέλος θέλουμε  να ευχαριστήσουμε τους γονείς των μικρών μας κολυμβητών για την συνεργασία τους καθόλη τη διάρκεια της γιορτής αλλά και τους αθλητές από όλα τα τμήματα της ομάδας ,που βρέθηκαν με τη σειρά τους για να παρακολουθήσουν τους αγώνες αλλά και να συμβάλλουν στην οργάνωση της αποστολής.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ