Υλικά
1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος φρέσκος άνηθος
1/2 κιλό καθαρισμένος φρέσκος αρακάς
250 γραμμάρια ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
1/2 κιλό ρύζι Μπονέτ
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το Βιτάμ, βάζουμε μέσα τα κρεμμυδάκια, αλάτι και πιπέρι και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε τον αρακά με νερό (2 1/2 φλιτζάνια για κάθε φλιτζάνι αρακά) και τα αφήνουμε να πάρουν μερικές βράσεις.
Προσθέτουμε το ρύζι, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το ρύζι με τον αρακά να βράσουν για άλλα 15 λεπτά.
vitam.gr