Ο Δήμαρχος Νεμέας και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αρχαίας Νεμέας  στον Περιφερειάρχη – Προχωρούν σημαντικά έργα για την περιοχή  

Την έναρξη των διαδικασιών για άμεση προώθηση και ένταξη στο τρέχον ΕΣΠΑ του έργου ανακατασκευής του Κέντρου Υγείας Νεμέας συζήτησε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, ο οποίος τον επισκέφθηκε  χθες Παρασκευή στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στην ίδια συνάντηση,  παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αρχαίας Νεμέας. .

Ο κος Νίκας  ενημέρωσε ότι έχει ήδη προκηρυχθεί το έργο κατασκευής wc στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας, ενώ διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια προτίθεται να στηρίξει με ουσιαστικές αποφάσεις την πρωτοβουλία του Δήμου Νεμέας για τη δημιουργία θεματικού πάρκου για τους άθλους του Ηρακλή.

Ακόμα, συζητήθηκε η υποβολή για χρηματοδότηση με 2.000.000 ευρώ, από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, της ανακατασκευής της οδού Δερβενακίων, ενώ αναφορικά με την ανακατασκευή του σιδηροδρομικού σταθμού Αρχαίας Νεμέας – Δερβενακίων ο Περιφερειάρχης δήλωσε ότι οι επισκευές που απαιτούνται θα γίνουν στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας του σιδηροδρόμου, έργο που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου με 15.000.000 ευρώ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ