Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι η ημερίδα – διαβούλευση ενημέρωσης στα πλαίσια υλοποίησης της εκπόνησης της μελέτης κατάρτισης Σχεδίων Αντιπυρικής Προστασίας

“Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 στο Λουτράκι Κορινθίας και ειδικότερα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, η ημερίδα – διαβούλευση ενημέρωσης στα πλαίσια υλοποίησης της εκπόνησης της μελέτης κατάρτισης Σχεδίων Αντιπυρικής Προστασίας σε περιοχές ευθύνης των Δασαρχείων Κορίνθου, Ξυλοκάστρου, Καλαμάτας και  Σπάρτης και της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας που έχει ανατεθεί στην Ένωση των οικονομικών φορέων  «NERCO-Ν.ΧΛΥΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.Μ» & «ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ Α.Ε», όπου η εταιρεία «NERCO-Ν.ΧΛΥΚΑΣ ΚΑΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.Μ» παρουσίασε τις προμελέτες κατάρτισης Σχεδίων Αντιπυρικής Προστασίας για την περιοχή  ευθύνης του Δασαρχείου Κορίνθου και του Δασαρχείου Ξυλοκάστρου.

Στην ημερίδα – διαβούλευση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής, οι  Αντιδήμαρχοι Δήμου Κορίνθου και Δήμου Ξυλοκάστρου, ο Διευθυντής Δασών Κορινθίας κ. Γεώργιος  Μπλάνος, ο Προϊστάμενος του Δασαρχείου Κορίνθου κος Αδάμ Αλέξιος, εκπρόσωποι του Δασαρχείου  Ξυλοκάστρου, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Διευθυντής της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εκπρόσωποι της Πολιτικής Προστασίας.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κος Νίκος Ταγαράς πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση – χαιρετισμό, καθώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν ήταν εφικτή η φυσική παρουσία του στην Ημερίδα.

Με την ενεργό συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των Δασικών Υπηρεσιών του νομού Κορινθίας,  των Δήμων και της Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική συνάντηση με γόνιμο διάλογο,  εκτενή συζήτηση των προτάσεων, στοχευμένα σχόλια και τοποθετήσεις, ενώ υπήρξε προβληματισμός ως  προς την υλοποίηση του έργου, με τη συνάντηση να ολοκληρώνεται με επιτυχία.”, αναφέρει η σχετικά ανακοίνωση για την ενημερωτική εκδήλωση. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ