Αυστηρή προειδοποίηση Θανάση Μανάβη σε όσους σπαταλούν το νερό στον Δήμο Βέλου – Βόχας

Ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας Θανάσης Μανάβης αναφέρεται σε δήλωσή του στην ασυνειδησία ορισμένων συμπολιτών του αναφορικά με τη χρήση του νερού, σπαταλώντας το με διάφορους τρόπους, την στιγμή που ο ίδιος και όλη η δημοτική Αρχή έχουν εξασφαλίσει επάρκεια νερού, για όλα τα χωριά του δήμου Βέλου-Βόχας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με πολλούς κόπους και προσπάθειες. Ο κος Μανάβης, αφού προειδοποιεί ότι η εποχή της ασυδοσίας τελείωσε, αναφέρει, μεταξύ άλλων: ” Η δημοτική αρχή έχει εξασφαλίσει επάρκεια νερού, για όλα τα χωριά του δήμου Βέλου-Βόχας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Οι ποσότητες που είναι στις δεξαμενές και τα δίκτυα αλλά και οι ποσότητες που κάθε ώρα συλλέγονται υπέρ-επαρκούν για την ανθρώπινη χρήση.

Η ευθύνη πλέον είναι στους πολίτες, που οφείλουν να σεβαστούν, τους ίδιους, τις οικογένειες τους αλλά και τους συνανθρώπους τους.

Γνωρίζουμε, ότι κάποιοι θα συνεχίσουν να κλέβουν νερό, άλλοι θα ποτίσουν με το νερό της ύδρευσης και άλλοι θα κάνουν αλόγιστη σπατάλη, αδιαφορώντας για το πρόβλημα που διαρκώς μεγαλώνει.

Όλοι όμως γνωρίζουν ότι είμαστε σε έκτακτη ανάγκη, λόγω της λειψυδρίας.

Όλοι γνωρίζουν ότι θα είναι το χειρότερο καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών.

Οφείλουμε οι συνετοί πολίτες, να βάλουμε ένα τέλος στην τραγική σπατάλη του νερού.

Προστατέψετε το νερό μας γιατί έτσι προστατεύουμε την ποιότητα της ζωής μας.

Μην αφήνετε τον διπλανό σας, να σπαταλά το νερό, που είναι για το σπίτι σας, τα παιδιά σας και την ζωή όλων μας.

Είμαστε σε επιφυλακή και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο, να εμποδίσουμε τους ανεύθυνους, να σπαταλήσουν το πολύτιμο νερό, που με πολύ κόπο και με πολλά χρήματα, καταφέρνουμε και φέρνουμε στα σπίτια σας.”

“…Οι αντιδήμαρχοι, η υπηρεσία ύδρευσης και η επιτροπή επιβολής προστίμων, είναι σε πλήρη δράση, για να αφαιρούν τις παροχές  και να επιβάλλουν πρόστιμα σε κάθε παράνομη, περίπτωση που διαπιστώνουν. Η εποχή της ασυδοσίας ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Όλοι θα έχουμε νερό στα σπίτια μας και αυτό θα το προστατεύσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο.

Καλούμε τους ανεύθυνους να σεβαστούν τον δήμο Βέλου-Βόχας και τους πολίτες του.

Δεν υπάρχει πλέον καμία ανοχή σε ΚΑΝΕΝΑ.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ