Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά

Υλικά

1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι ή χυλοπίτες

1 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες

1/4 κιλό τυρί κασέρι

1/4 κιλό τυρί γκούντα

1/4 κιλό τυρί ρεγκάτο

1/4 κιλό μπέικον κομμένο σε κομμάτια

500 ml κρέμα γάλακτος

2 αυγά

Λίγο Βιτάμ Culinesse

Εκτέλεση

Βράζουμε τα ντοματάκια με λίγη ζάχαρη και Βιτάμ Culinesse, μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Τρίβουμε όλα τα τυριά μαζί και βράζουμε τις χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι για 10 λεπτά. Τα σουρώνουμε και ρίχνουμε λίγο Βιτάμ Culinesse.

Βάζουμε μια στρώση χυλοπίτες ή κοφτό μακαρονακι σε 1 πυρέξ και απλώνουμε επάνω τους την σάλτσα ντομάτας.

Ρίχνουμε το μισό τυρί και, από πάνω του, απλώνουμε το μπέικον. Προσθέτουμε και τις υπόλοιπες χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι  και απλώνουμε και το τυρί που έμεινε.

Χτυπάμε σε 1 μπολ τα 2 αυγά με την κρέμα γάλακτος και το απλώνουμε στο μείγμα των ζυμαρικών.

Ψήνουμε στους 200°C, μέχρι να ροδίσει.

vitam.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ