Το “Καπέλο από δέρμα Ιταλίας”, η απολαυστική κωμωδία του Ευγένιου Λαμπίς, απόψε στο θέατρο “Ειρήνη Παππά” στο Χιλιομόδι!

Απόψε το βράδυ στο Χιλιομόδι και το Θέατρο “Ειρήνη Παπά”, συνεχίζεται το 20ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργανώνει το Κορινθιακό Θέατρο “Βασίλης Ρώτας”.

Σήμερα θα δούμε την παράσταση “Καπέλο από δέρμα Ιταλίας”, του Ευγένιου Λαμπίς, που ανεβάζει η Θεατρική ομάδα “Ονειροβάτες” από το Ίλιον Αττικής.

Η υπόθεση του έργου

“Ο Φαντινάρ κατευθύνεται προς το Παρίσι για την τελετή του γάμου του με την κόρη του φυτωριούχου Νονανκούρ. Στο δάσος, το άλογό του τρώει το ψάθινο καπέλο μιας παντρεμένης κυρίας που κρύβεται στους θάμνους με τον εραστή της. Η κυρία δεν μπορεί να επιστρέψει στο ζηλιάρη σύζυγό της χωρίς καπέλο και ο Φαντινάρ υποχρεώνεται να της βρει ένα όμοιο. Η αγωνιώδης αναζήτηση του σπάνιου καπέλου, ο γάμος που συνεχώς κινδυνεύει να ματαιωθεί, η καταδίωξη του Φαντινάρ από τη νύφη, τον πεθερό και όλο τους το σόι στους δρόμους του Παρισιού, η οργή του απατημένου συζύγου, τα λάθος πρόσωπα στη λάθος στιγμή, πλέκουν μια από τις πιο χυμώδεις και απολαυστικές κωμωδίες του αστικού γαλλικού θεάτρου..”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ