Δύο ακόμη, πολύ ενδιαφέρουσες, θεατρικές παραστάσεις, απόψε στο Χιλιομόδι !

Σήμερα, στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κορινθίων, μπορείτε να παρακολουθήσετε δύο ακόμη πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις στο Χιλιομόδι (θέατρο “Ειρήνη” Παππά, στις 9.00 το βράδυ), δύο μέρες πριν από το φινάλε του 20ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου από το ΚΘΒΡ. 

Όπως αναφέρει ο δήμος: “Την πρώτη θα ανεβάσει η θεατρική ομάδα Σύνθεση Ηπείρου και είναι μια “μαύρη” κωμωδία που έγραψε ο Ηπειρώτης συγγραφέας Κώστας Σταύρου και σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Κατσάνος.

Το BLACK BIRTHDAY αφορά έναν κατά φαντασία ασθενή ο οποίος, από παιδί, φοβάται ότι θα πεθάνει την ημέρα των 50ων του γενεθλίων. Μαζί του, όσο περιμένει τον… Χάρο, ο ανεκδιήγητος κουμπάρος του που αντιμετωπίζει την κατάσταση με… δολοφονικό χιούμορ.

Η δεύτερη παράσταση έρχεται από το Ίλιον Αττικής και την θεατρική ομάδα του ομώνυμου δήμου. Είναι η θεατρική μεταφορά του διάσημου μυθιστορήματος της Άγκαθα Κρίστι, το οποίο αναδείχτηκε το 2015, σε διεθνή ψηφοφορία, ως το καλύτερό της μυθιστόρημα “Και δεν έμεινε κανείς” .

Δέκα άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι φτάνουν σε ένα μικρό νησί. Τους έχει όλους προσκαλέσει όλους στη μοναδική έπαυλη του νησιού ένας μυστηριώδης οικοδεσπότης. Καθώς μαζεύονται για να δειπνήσουν, ένας δίσκος γραμμοφώνου αρχίζει να παίζει και η φωνή του αόρατου οικοδεσπότη τούς κατηγορεί ότι καθένας κρύβει το δικό του ένοχο μυστικό. Προτού τελειώσει η βραδιά, ένας από όλους τους πέφτει νεκρός. Οι υπόλοιποι συνειδητοποιούν με τρόμο ότι βρίσκονται παγιδευμένοι σ’ ένα έρημο νησί, μ’ έναν δολοφόνο ανάμεσά τους. Έναν δολοφόνο που ετοιμάζεται να χτυπήσει ξανά… και ξανά…”

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ