Ο Πρόεδρος του Ε.Κ. Κιάτου Χρήστος Κούβας μιλά την hmerisiakorinthou.gr για την “Λευκή νύχτα” που ετοιμάζεται να ζήσει το Κιάτο το προσεχές Σάββατο

Με πλήθος events και με σκοπό οι πολίτες και οι επισκέπτες της Κορινθίας και όχι μόνο, να ζήσουν μια αξέχαστη Σαββατιάτικη βραδιά, ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου διοργανώνει το προσεχές Σάββατο 10 Αυγούστου τη «Λευκή Νύχτα». Όλα τα καταστήματα της πόλης του Κιάτου θα είναι ανοικτά από τις 8:00 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και θα προσφέρουν τα είδη και τα προϊόντα τους σε πολύ ελκυστικές εκπτώσεις για όλους τους επισκέπτες. Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν χώροι όπου όλοι όσοι θα συμμετέχουν στην εκδήλωση θα μπορούν να γευτούν δωρεάν τοπικά εδέσματα, ποτά και αναψυκτικά, θα πραγματοποιηθούν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με πολλή μουσική, θα γίνουν προσφορές εισιτηρίων για τις νεροτσουλήθρες σε τιμές πολύ χαμηλές και θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά. Στις εκδηλώσεις θα δώσει το “παρών” και ο πολύ γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Θανάσης Βισκαδουράκης.

Για το σύνολο των εκδηλώσεων που θα περιλαμβάνει η «Λευκή Νύχτα» μίλησε, αναλυτικά, στην hmerisiakorinthou.gr o πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου κ. Χρήστος Κούβας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούβας δήλωσε τα εξής στην εφημερίδα μας:

«Έχουμε μπει σε μια διαδικασία και έχουμε προσπαθήσει να δώσουμε μια μεγαλύτερη έμφαση στη συγκεκριμένη «Λευκή Νύχτα». Εκτός από το γεγονός ότι τα καταστήματά μας θα προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις, για να ευχαριστήσουμε κι όλο αυτό το πελατολόγιο που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και ακόμα περισσότερο αυτές τις δύσκολες στιγμές, που αντιμετωπίζουμε γενικότερα, έχουμε οργανώσει αρκετές νέες δραστηριότητες.

Πρώτα απ’ όλα, θα υπάρχουν ορισμένα σημεία εντός του πεζόδρομου, όπου το ένα θα είναι περίπτερο του Συλλόγου μας και θα δίνει εισιτήρια για τις νεροτσουλήθρες σε εκπληκτικές τιμές – οι τιμές θα είναι μια πολύ μεγάλη έκπληξη, το αφήνω να το διαπιστώσει ο κόσμος από κοντά. Θα υπάρχει επίσης άλλο ένα σπιτάκι, όπου μέσα σ’ αυτό θα υπάρχουν εδέσματα διάφορα που θα μπορεί να δοκιμάσει ο κόσμος. Και βέβαια, θα υπάρχει ακόμη ένα σπιτάκι, από το οποίο θα υπάρχουν… κρασάκι, έξυπνα κοκτέιλ, αναψυκτικά και άλλα.

Θα έχουμε καλεσμένο τον φίλο μας τον Θανάση τον Βισκαδουράκη, ο οποίος αγαπάει το Κιάτο κι έχει έλθει αρκετές φορές και, ως εκ τούτου, θα μάς τιμήσει με την παρουσία του.

Θα υπάρχει ραδιοφωνική κάλυψη μέσα από τον ραδιοσταθμό MyRadio και παράλληλα μια συντονισμένη προσπάθεια και με τη συμμετοχή όλων σχεδόν των καταστημάτων εστίασης της πόλης μας να κάνουμε πάρα πολλά δώρα για τους φίλους και τις φίλες που θα μάς τιμήσουν με την παρουσία τους.

Τέλος, επειδή μια «λευκή νύχτα» δεν μπορεί να μην έχει εκπλήξεις και για τα παιδιά, θα υπάρχουν σε όλο το μήκος και το πλάτος της αγοράς πολλές πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Και τέλος… μουσική, μουσική, μουσική!

Θα ήταν πάρα πολύ μεγάλη μου χαρά και χαρά όλων των συναδέλφων να μάς κάνουν την τιμή όλοι οι πολίτες και οι επισκέπτες του νομού μας να έλθουν στην πόλη μας και να απολαύσουν τη φιλοξενία μας.»

Γ.Π

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ