“Άπις”  Ζευγολατιού: “Η Ρυθμική Γυμναστική είναι μια σύνθεση Τέχνης και Αθλητισμού…” Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Ο “Άπις”  Ζευγολατιού με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν αναφέρει: “Η Ρυθμική Γυμναστική είναι μια σύνθεση Τέχνης και Αθλητισμού, ένας συνδυασμός Γυμναστικής με Χορό, και είναι ένα  Ολυμπιακό Άθλημα. Θεωρείται το πλέον κατάλληλο Άθλημα για κορίτσια μικρής ηλικίας καθώς τους δίνει την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την άσκηση, να αναπτύξουν νέες σωματικές δυνατότητες, και να αποκτήσουν Αρμονία, Χάρη και Έκφραση στην κίνηση.

Απευθυνόμαστε στους γονείς και τη νεολαία της Βόχας και των γειτονικών περιοχών, για να τους υπενθυμίσουμε ότι η καλλιέργεια του σώματος μπορεί να αποδώσει καλλιέργεια του πνεύματος. Ο Α.Γ.Σ. Άπις είναι ένας Γυμναστικός Σύλλογος που ιδρύθηκε το 1995 με πρωταρχικό στόχο την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και του Αθλητικού ιδεώδους σε παιδιά και νέους.

Με την άθληση αξίες, όπως είναι ο υγιής ανταγωνισμός, η αυτοπειθαρχία, ο αυτοσεβασμός αλλά και η επιμονή, η υπακοή και η υπομονή, καλλιεργούνται και γίνονται συνείδηση στα παιδιά, αποτελώντας ισχυρά εφόδια για το μέλλον.

Ο αθλητισμός είναι στάση ζωής.

Σημαίνει διαρκή προσπάθεια, αναδιάταξη στόχων, διεκδικήσεων, εμπειριών πολύτιμων για την υπόλοιπη ζωή μας.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά!

Μέλημά μας είναι να περνάει ευχάριστα ο χρόνος των παιδιών, να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν μέσα από την Άθληση.

Με την ομαδικότητα και τη συνεργασία κοινωνικοποιούνται, αποκτούν νέους φίλους και βιώνουν όλες τις χαρές του αθλητισμού και της λειτουργίας σε ομάδα.

Πληροφορίες – Εγγραφές: 6940813100.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ