Τ.Μποζίκης για Αντιπολίτευση: “Γνωρίζουμε ότι η μόνη τους συνεισφορά αυτή την δημοτική περίοδο, θα είναι ένα συνεχές ΟΧΙ. Τους παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών”

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου Κορινθίων Τάσος Μποζίκης ανέφερε χθες μέσω του FB σχετικά με την απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και τη στάση μέρους της Αντιπολίτευσης: 

“Σήμερα, η Δημοτική Επιτροπή, ενέκρινε κατά πλειοψηφία τους όρους διακήρυξης ενός νέου  έργου που έχει σκοπό να βελτιώσει τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Και αυτό είναι η τοποθέτηση φουσκωτού μπαλονιού για την στέγαση του ανοιχτού χώρου δίπλα στο κλειστό αθλητικό κέντρο, στο οποίο έχει τοποθετηθεί μία τέντα η οποία, αφενός μεν είναι ακαλαίσθητη,  αφετέρου πλέον είναι σε κακή κατάσταση.

Με την τοποθέτηση του φουσκωτού μπαλονιού, ο χώρος θα αλλάξει όψη και οι αθλητές θα μπορούν να γυμνάζονται με ασφάλεια και άνεση.

Ένα έργο για το οποίο ασχολήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Δανιήλ, με τις συνεχείς οδηγίες του δημάρχου Νίκου Σταυρέλη.

Η δημοτική μας αρχή, πιστή στις εξαγγελίες της, υλοποιεί  το πρόγραμμα της και αφήνει πίσω την  Συμμαχία  Πολιτών η οποία σε αγαστή συνεργασία με την Πράσινη Πόλη, αρνήθηκε την υλοποίηση ενός τόσο αναγκαίου για τη νεολαία μας έργου.

Γνωρίζουμε άλλωστε ότι η μόνη τους συνεισφορά αυτή την δημοτική περίοδο, θα είναι ένα συνεχές ΟΧΙ.

Τους παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ