Ένα διαφορετικό event ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο της Κορίνθου. Θέμα του: οι μύθοι & τα πλάσματα της τοπικής μας προϊστορίας

Ένα διαφορετικό event ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ήταν το τριήμερο event “Ανακαλύψτε την τέχνη και την ιστορία με τους Κορίνθιους καλλιτέχνες”, με θέμα τους μύθους και τα πλάσματα της προϊστορίας της Κορίνθου, που έλαβε χώρα από τις 22 έως τις 24 Αυγούστου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου.

Το event διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Κορινθίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Κορινθίων και υλοποιήθηκε από καλλιτέχνες όλων των ηλικιών, καθώς και απόφοιτους και φοιτητές καλών τεχνών από την Κορινθία. Με την καθοδήγηση των δασκάλων της Global Arts και εμπνευσμένοι από την Αρχαία Εποχή, οι συμμετέχοντες ανέλαβαν τη δημιουργία μιας εντυπωσιακής τοιχογραφίας .

Όπως αναφέρει το Επιμελητήριο “Κατά τη διάρκεια του event, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν εικονογραφήσεις από αγγεία και αγάλματα, ενώ παράλληλα ξεκίνησε η χρωματική επεξεργασία της τοιχογραφίας, ζωντανεύοντας έτσι τη μυθολογία στο σήμερα. Ήταν μια μοναδική ευκαιρία για δημιουργική έκφραση και καλλιτεχνική εκπαίδευση, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι τέχνης και ιστορίας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ