Φιογκάκια με ροζ σάλτσα!

Υλικά

1 1/2 ποτήρια γάλα

1 1/2 ποτήρι τριμμένη κεφαλογραβιέρα

1 ποτήρι τριμμένο τυρί ροκφόρ ή γκοργκοντζόλα

1 ποτήρι τριμμένο κίτρινο τυρί τύπου Ολλανδίας

1 1/2 ποτήρι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα ή χαλούμι

1 1/2 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες

1 κύβος ζωμός λαχανικών

200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse

400 γραμμάρια φιογκάκια

Εκτέλεση

Βράζουμε τα φιογκάκια με το σπιτικό ζωμό βοδινού σε μια κατσαρόλα, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.

Βάζουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες σε μια κατσαρόλα με 100 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου.

Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα τυριά, το γάλα, αλάτι και πιπέρι, ενώ ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα φιογκάκια, ανακατεύουμε το μείγμα, το αδειάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse.

Ψήνουμε τα φιογκάκια με τη ροζ σάλτσα τους για 15-20 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C.

vitam.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ