Χρυσοβαλάντης Μέλλος: Αν και πήρε 17 χρόνια, μόλις πριν λίγες μέρες στη ΔΕΘ υπεγράφησαν οι συμβάσεις για την αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κορίνθου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πρόεδρος  του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας Χρυσοβαλάντης Μέλλος αναφέρει σε σημερινή του δήλωση μέσω του FB:

“Βρίσκομαι στο Νοσοκομείο Κορίνθου από το 2007. Αν πρέπει να θυμηθώ μια μεγάλη διεκδίκηση διαχρονική, αυτή ήταν η αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Αν και πήρε 17 χρόνια, μόλις πριν λίγες μέρες στη ΔΕΘ υπεγράφησαν οι συμβάσεις μεταξύ Διοικητή 6ης ΥΠΕ, του ΤΑΙΠΕΔ και του αναδόχου του έργου. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια οφείλονται σε όλους όπως και στη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Θα είμαι εδώ βέβαια να «κρατάω χρονόμετρο» !

Τέλος, επειδή η ιατρική και η Υγεία γενικότερα δεν περιορίζεται στους τοίχους και στους εξοπλισμούς, πρέπει άμεσα να μεριμνήσουμε για την άρτια λειτουργία του νέου ΤΕΠ Κορίνθου με ενίσχυση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού. Δεν μπορούμε να μιλάμε για κτηριακή αναβάθμιση χωρίς λειτουργικά ποιοτική αναβάθμιση !”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ