Πολιτεία & Δήμος θέλουν όχι μόνο να αναβιώσουν τους Αγώνες στα Ίσθμια, αλλά και να τα καταστήσουν έναν αθλητικό και πολιτισμικό θεσμό, όπως τους αξίζει

Ένα πολύ αθλητικό και πολιτιστικό σημαντικό γεγονός είναι οριστικό για την περιοχή μας και συγκεκριμμένα για τα Ίσθμια: Οι Ισθμιακοί Αγώνες 2024, αφού, σύμφωνα με τον Δήμο, “Η αναβίωση τους είναι γεγονός!”. Αυτό επιβεβαίωσε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννης Βρούτσης κατά την διάρκεια της χθεσινής τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, Γιώργου Γκιώνη, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Παιδείας  Θεώνης Μαυροματίδου, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών,  Σωτήρη Πέρρα και με την συμμετοχή εκπροσώπων αθλητικών συλλόγων, πολιτισμικών φορέων, της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σχολείων του Δήμου .

“Κοινός στόχος του Υπουργείου αλλά και του Δήμου, οι Ισθμιακοί αγώνες να αποτελέσουν έναν αθλητικό και πολιτισμικό θεσμό με στόχο την καλλιέργεια της αθλητικής αντίληψης, κουλτούρας και ιδέας. Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν ώστε οι Ισθμιακοί Αγώνες να αναβιώσουν ξανά στον τόπο που γεννήθηκαν!”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ