Τη στήριξή μας ζητά ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου, ο σύλλογος της πόλης μας που στέφθηκε τριπλός πρωταθλητής Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων μετά από 27 χρόνια

Στηρίξτε την προσπάθεια των πρωταθλητών Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων για την νέα αγωνιστική περίοδο 2024-2025, γίνεται μέλος των επιτυχιών!

Ο Ναυτικός όμιλος Κορίνθου στέφθηκε τριπλός πρωταθλητής Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων μετά από 27 χρόνια, τόσο σε επίπεδο Γυναικών, Ανδρών και γενικής κατηγορίας.

Όπως αναφέρει ο όμιλος της πόλης μας, που ζητά τη στήριξή σας: “Η παραπάνω διάκριση δείχνει την δουλειά που γίνεται από τον οργανισμό της ομάδας μας στο να φέρει την πόλη μας πρώτη μεταξύ πολυπληθέστερων ομάδων που προετοιμάζονται σε Ολυμπιακών διαστάσεων πισίνες.

Στηρίξτε και εσείς την προσπάθεια μας να προάγουμε την ασφαλή κολύμβηση, αλλά και να παρέχουμε τις ιδανικότερες συνθήκες προετοιμασίας για τα προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα που μας κάνουν περήφανους με τις διακρίσεις τους.

Με γνώμονα το γεγονός πως η ομάδα μας αποτελεί μία ισχυρή αθλητική δύναμη της περιοχής μας , έχουμε θέσει σαν βασικό μας στόχο την ανάπτυξη του ομίλου. Κατά καιρούς έχουμε την υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων της περιοχής μας οι οποίοι έχουν συμβάλλει σε αυτό.

Συγκεκριμένα, ο ΝΟΚ θέλει να λειτουργήσει με τα πρότυπα επιτυχημένων ομάδων της χώρας μας, που έχουν σημαντική υποστήριξη από τοπικούς (και όχι μόνο) φορείς ούτως ώστε να δώσει στους αθλητές της τα εφόδια που τους αρμόζουν (π.χ. αθλητικός εξοπλισμός) αλλά και να οργανωθεί ακόμη περισσότερο σε κάθε τομέα.

Κάθε χορηγός προωθείται με ποικίλλους τρόπους.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα , αποτελεί η παρουσία του λογότυπου κάποιου χορηγού στον αθλητικό εξοπλισμό της ομάδας (π.χ. στα σκουφάκια της ομάδας ή τον αθλητικό ρουχισμό γενικότερα). Επίσης η τοποθέτηση διαφημιστικών banner στον χώρο του κολυμβητηρίου, (ένας χώρος που επισκέπτονται καθημερινά αθλητές, γονείς ή δημότες, είναι μία ακόμη πρόταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου κάθε χρόνο συμμετέχει διαρκώς σε αγώνες κολύμβησης που διεξάγονται σε κολυμβητήρια ανά την Ελλάδα. Συγκεκριμένα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (Πάτρα, Καλαμάτα, Αργοστόλι, Τρίπολη, Λουτράκι), σε κολυμβητήρια της Αθήνας με χαρακτηριστικότερο αυτό του ΟΑΚΑ αλλά και σε άλλες πόλεις για τις ανάγκες των πανελλήνιων πρωταθλημάτων (και όχι μόνο ) όπως η Θεσσαλονίκη.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι επισκέψεις του ΝΟΚ σε πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, μπορούν να επιδράσουν θετικά στην προώθηση του εκάστοτε χορηγού.

Ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες συνέβαλαν στη δημιουργία του νέου μας λογοτύπου, του νέου μας website και του ρουχισμού της ομάδας!

Σας θέλουμε πάντα δίπλα μας!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ