Δήλωση στην hmerisiakorinthou.gr: Θανάσης Μουζάκης: «Ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» στους υπαλλήλους καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου μας»

Την ευγνωμοσύνη του και ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” προς τους υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, για το γεγονός ότι έδωσαν «τον καλύτερό τους εαυτό» για να επιτελέσουν με αποτελεσματικότητα και επιτυχία το δύσκολο έργο της συλλογής τεράστιου όγκου απορριμμάτων από περιοχές του Δήμου με μεγάλη προσέλευση παραθεριστών και επισκεπτών, τόσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όσο και λίγο μετά το πέρας της θερινής περιόδου, εξέφρασε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Μουζάκης, με αποκλειστικές δηλώσεις του στην hmerisiakorinthou.gr.

“Θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους υπαλλήλους της καθαριότητας και του πρασίνου, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες και κατά τη διάρκεια και κατά το πέρας του καλοκαιριού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μουζάκης, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι τα απορριμματοφόρα οχήματα του Δήμου μας δεν σταμάτησαν να εκτελούν τα αναγκαία δρομολόγια για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ….

Αναλυτικά, ο κ. Μουζάκης δήλωσε τα εξής στην εφημερίδα μας:

«Μετά το πέρας του καλοκαιριού που ο μεγαλύτερος όγκος των επισκεπτών και των παραθεριστών έφυγε από τον Δήμο μας, η υπηρεσία καθαριότητας κάνει ό,τι είναι δυνατόν να καθαρίσει μέρη τα οποία αδυνατούσε λόγω και του φόρτου εργασίας.

Όλο το καλοκαίρι πραγματικά οι υπάλληλοι – και του πρασίνου και της καθαριότητας – έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις. Ήταν πολλές οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας, οπότε η Υπηρεσία Καθαριότητας μερίμνησε και εκεί και πριν και μετά τις εκδηλώσεις. Οι υποχρεώσεις επίσης ήταν πολλές και στις παραθαλάσσιες περιοχές του Δήμου μας, στη λίμνη της Βουλιαγμένης, στους Αγίους Θεοδώρους στα Πευκάκια, στο Σχίνο… Όλες οι παραλίες ήταν υπό τη μέριμνά μας, προσπαθούσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Μην ξεχνάμε ότι μετά το τέλος Αυγούστου είχαμε ταυτόχρονα και δύο μεγάλες εκδηλώσεις στο Δήμο μας, που ήταν η θρησκευτική εορτή της Παναγίας της Γιάτρισσας, όπου γιορτάζουμε το Γενέσιο της Θεοτόκου, στις 8 Σεπτεμβρίου, και το Ράλλυ Ακρόπολις. Οπότε συνέπεσαν αυτά τα δύο γεγονότα μαζί, ο κόσμος ήταν πολύς και οι υποχρεώσεις μας πάρα πολλές, να ολοκληρώσουμε τις αναγκαίες εργασίες καθαριότητας μετά τις εκδηλώσεις.

Είχαμε επίσης και τα 29 σχολεία του Δήμου, τα οποία οι υπάλληλοί μας έπρεπε να τα είχαν έτοιμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και τον Αγιασμό στις 11 Σεπτεμβρίου.

Θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους υπαλλήλους της καθαριότητας και του πρασίνου, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες και κατά τη διάρκεια και κατά το πέρας του καλοκαιριού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα απορριματοφόρα οχήματα του Δήμου μας δεν σταμάτησαν να εκτελούν τα αναγκαία δρομολόγια για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και τις συνθήκες του δύσκολου και επίπονου έργου της συλλογής ενός πολύ μεγάλου όγκου απορριμμάτων, που είχε συσσωρευτεί, λόγω του μεγάλου πλήθους του κόσμου που επισκεπτόταν το Λουτράκι μας, ειδικά κάθε Παρασκευή και Σαββατοκύριακο. Τα συνεργεία των υπαλλήλων με τα απορριμματοφόρα εκτελούσαν βάρδιες και τις απογευματινές ώρες κατά τις ημέρες αιχμής. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ», πραγματικά, στους υπαλλήλους!

“Το Πράσινο Σημείο” 

Συνεχίζουμε από δω και πέρα, έχουμε στο νου μας ότι αυτή τη στιγμή κατασκευάζεται το «Πράσινο Σημείο» του Δήμου μας. Αυτή τη στιγμή οι εργασίες είναι εν εξελίξει, στο παλιό εργοστάσιο του Θρουβάλα. Το έργο αυτό, ειλικρινά, θα μάς αποσυμπιέσει αρκετά από τα ογκώδη αντικείμενα (κλαδιά, γυαλιά, ξύλα κ.λπ.), με τα οποία έχουμε μεγάλο πρόβλημα, όχι μόνο εμείς αλλά και όλοι οι Δήμοι της χώρας, λόγω του ότι δεν έχει δοθεί οριστική λύση από την κεντρική εξουσία για τα ογκώδη. Θα συγκεντρώνονται εκεί, σε έναν ειδικό στεγαζόμενο και φυλασσόμενο χώρο, όλα τα ογκώδη αντικείμενα και θα γίνεται διαχείριση και επεξεργασία.

Έχει μειωθεί πλέον ο όγκος της δουλειάς μας και κοιτάμε όσο το δυνατόν να καλύψουμε σημεία τα οποία αδυνατούσαμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού».

Γ.Π

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ