«Τα φαρμακεία στο πλευρό του πολίτη»: Ο Φ.Σ Κορινθίας στο 5ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Σπάρτη

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας συμμετέχει στο Συνέδριο με θέμα «Τα φαρμακεία στο πλευρό του πολίτη», που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Σπάρτης. Είναι το 5ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου και το δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Ο φαρμακευτικός συνεδριακός θεσμός της Πελοποννήσου ισχυροποιείται, με τη συμμετοχή σε αυτόν και των Φαρμακευτικών Συλλόγων Ηλείας και Αιγιαλείας. Συμμετέχουν πλέον στη διοργάνωσή του εφτά Φαρμακευτικοί Σύλλογοι (Αιγιαλείας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας).

Οικοδεσπότης του  είναι φέτος ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λακωνίας, με την ενεργή συμμετοχή στη διοργάνωση και των άλλων έξη Φαρμακευτικών Συλλόγων. Διοργανώνεται στην ιστορική πόλη της Σπάρτης, στις 21-22 Σεπτεμβρίου 2024, στους χώρους του Πανεπιστημίου Σπάρτης

Με θέμα «Τα φαρμακεία στο πλευρό του πολίτη», το συνέδριο θα επικεντρωθεί τόσο στις υπηρεσίες και τη φαρμακευτική φροντίδα προς τους πολίτες, όσο και σε ευρύτερα ζητήματα και προκλήσεις της δημόσιας Υγείας. Το συνέδριο απευθύνεται σε φαρμακοποιούς, φοιτητές Φαρμακευτικής και βοηθούς φαρμακοποιών πανελλαδικά.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύγχρονο φαρμακείο, να προτείνουν λύσεις και διεξόδους από την κρίση, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις για τον καθοριστικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει ο φαρμακοποιός ως πάροχος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ