Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας Γιάννης Σιάτος: Η πάγια θέση μας είναι πως οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα  πρέπει να αναπτύσσονται με υπευθυνότητα και ισορροπία…

Σε σημερινό δελτίο τύπου του συνδυασμού “Πρώτα η Πελοπόννησος” αναφέρονται τα εξής: 

“Την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, συνεδρίασε η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου όπου κληθήκαμε να γνωμοδοτήσουμε για το mega project της εταιρείας VOLTON που αφορά την εγκατάσταση 108 ανεμογεννητριών σε 4 νομούς της Πελοποννήσου. Μετά από τιτάνιο αγώνα της παράταξή μας , πετύχαμε την αρνητική γνωμοδότηση της επιτροπής για την Μάνη και Άγιο Πέτρο Βόρειας Κυνουρίας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί μεγάλη νίκη για τους ενεργούς πολίτες της Πελοποννήσου οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς έξω από το κτήριο της Περιφέρειας στην Τρίπολη διαδηλώνοντας ειρηνικά κατά της συγκεκριμένης επένδυσης.

Η παράταξη μας δεσμεύεται πως  θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα εντός και εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου στο πλευρό των πολιτών. Πάγια θέση μας είναι πως οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα  πρέπει να αναπτύσσονται με υπευθυνότητα και ισορροπία, με σεβασμό στο περιβάλλον και την πολιτιστική κληρονομιά .

Για την Περιφερειακή παράταξη Πρώτα η Πελοπόννησος

Μανώλης Μάκαρης (επικεφαλής ) Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας

Γιάννης Σιάτος Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας

Παναγιώτης Μερμίγκης Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας

και τα μέλη της παράταξης”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ