13ος χρόνος φέτος για τα Κοινωνικά φροντιστήρια του Δήμου Κορινθίων

Ο Δήμος Κορινθίων σας προσκαλεί στα εγκαίνια των Κοινωνικών φροντιστηρίων, τα οποία φέτος ξεκινούν τον 13ο χρόνο λειτουργίας τους :

“Μετά την οικονομική κρίση που ξέσπασε το 2010 και την κατάρρευση των οικογενειακών εισοδημάτων δημιουργήθηκαν κοινωνικές δομές, με σκοπό να καταπολεμήσουν τη φτώχεια και να βοηθήσουν τις οικονομικά ευάλωτες οικογένειες.
Μια από αυτές τις δομές ήταν και τα “Κοινωνικά Φροντιστήρια”, τα οποία επεκτάθηκαν με ταχύτατους ρυθμούς για να βοηθήσουν τα παιδιά μας, που στερήθηκαν και το δικαίωμα στη μόρφωση.
Δήμοι, εθελοντές εκπαιδευτικοί και ιδιοκτήτες ξενόγλωσσων φροντιστηρίων συνέπραξαν αποδεικνύοντας στην πράξη πως «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» να ξεπερνάμε τα προβλήματα.
Τα Κοινωνικά Φροντιστήρια του δήμου Κορινθίων λειτουργούν οργανωμένα από τον Οκτώβριο του 2012, έχουν δηλαδή ζωή 12 ετών. Φέτος, μπαίνουν στον 13ο χρόνο και στις 6.00 το απόγευμα θα γίνει προς τούτο Αγιασμός στο προαύλιο του 1ου δημοτικού σχολείου, που φιλοξενεί από την πρώτη μέρα την σπουδαία αυτή κοινωνική δομή.
Σας περιμένουμε.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ