Μία σημαντική συνάντηση για την τοπική ανάπτυξη με χειροπιαστά και μετρήσιμα αποτελέσματα, είχε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Κ Γιώργος Παπαμιχαήλ είχε μια σημαντική συνάντηση υλοποιώντας τον στόχο του συλλόγου για τοπική ανάπτυξη και ευαισθητοποίηση σε κοινωνικά & περιβαλλοντικά ζητήματα. Πιο αναλυτικά , ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου (ΣΕΑΚ) “Η Τριήρης”, αναφέρει σήμερα : “με σταθερό προσανατολισμό προς τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική υπευθυνότητα, συνεχίζει με συνέπεια να ενισχύει τη συνεργασία του με φορείς και επιχειρήσεις που μοιράζονται κοινές αξίες. Στόχος μας είναι η ενδυνάμωση της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας μέσω της ευαισθητοποίησης σε καίρια περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα.
Στην εποχή των έντονων αλλαγών και προκλήσεων που βιώνουμε, είναι ζωτικής σημασίας οι επιχειρήσεις να αναλάβουν πλήρως την ευθύνη για τον κοινωνικό τους ρόλο.
Η ενσωμάτωση των αρχών της βιωσιμότητας και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στη στρατηγική τους δεν αποτελεί πλέον απλώς ηθική υποχρέωση, αλλά καθοριστικό παράγοντα για τη μακροπρόθεσμη ανταγωνιστικότητα και επιτυχία τους.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΣΕΑΚ πραγματοποίησε πρόσφατα συνάντηση με τον διευθυντή της DS SMITH HELLAS Α.Ε., κ. Βογιατζή Γαβριήλ, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επικράτησε κλίμα συνεργασίας και κοινής στόχευσης, με βασικό αντικείμενο την υλοποίηση πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής μας και στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.
Η συζήτηση εστιάστηκε σε δράσεις που θα προάγουν την τοπική ανάπτυξη, με χειροπιαστά και μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Ο ΣΕΑΚ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την DS SMITH HELLAS Α.Ε. για τη δημιουργική και παραγωγική συνεργασία, η οποία αποτελεί θεμέλιο για την επίτευξη κοινών στόχων και την προώθηση της τοπικής ευημερίας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ